Social

12.000 de carduri de sănătate returnate la CAS Teleorman

CARD DE SANATATE - POSTA ROMANAAproape 12.000 de carduri de sănătate s-au întors la Casa de Asigurări de Sănătate Teleorman, deoarece destinatarii fie nu au fost găsiţi la domiciliu de poştaş, fie erau decedaţi. Documentele returnate vor rămâne la sediul instiuţiei până când titularii le vor ridica personal.

Teleormănenii care nu au intrat în posesia cardurilor pentru că nu au fost găsiţi la domiciliu sau din alte motive vor putea să le ridice de la ghişeele Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Teleorman, dar din momentul în care Poşta Română va finaliza, la nivel naţional, întreaga procedură de returnare. Cardurile de sănătate vor fi aşezate în ordine alfabetică pentru a se evita cozile, iar beneficiarii să intre în posesia lor în mod organizat. Cel mai probabil data de la care se vor putea face ridicările de la CAS va fi începutul anului următor.

În judeţul Teleorman va fi distribuit un număr de peste 236.000 de carduri de sănătate. Începând din 2015, cardul este obligatoriu şi va face dovada că persoana este asigurată. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.