Eveniment

114 candidaţi teleormăneni, înscrişi pentru susţinerea definitivatului în învăţământ

Monica DUMITRESCU

Examenul de definitivare în învăţământul preuniversitar se va desfăşura anul acesta pe 4 august. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, anul acesta în Teleorman, s-au înscris pentru susţinerea definitivatului 114 dascăli. Conform metodologiei, examenul scris de definitivat durează 4 ore, iar nota minimă de promovare a probei scrise este 8.

Rezultatele vor fi afişate pe 11 august. Contestaţiile pot fi depuse atât pe 11 august, după afişarea rezultatelor, cât şi pe 12 august, iar rezultatele finale, după soluţionarea acestora, vor fi afişate pe 18 august.

Definitivatul este examenul care le dă profesorilor dreptul de practică în învăţământul preuniversitar. Profesorii se pot prezenta de maximum 3 ori la examenul de definitivat, în cel mult 5 ani. Cei care nu promovează definitivatul pot fi angajaţi în învăţământ doar pe perioadă determinată, ca profesori debutanţi.

3 Comments

  1. Doamna dictatoare Ghereghe, stiu ca fierbeti, cine este rebelul care tot scrie, un om de tepapa dumnaeavoastra nu va intelege adevarul si speranta in dreptate cu justitie, aveti multa grija, in curand, vor veni prieteni de departe!!1

  2. Tanti Floarea

    Multumim ISJ, pentru premiile de la Parada Europei, TEAPA DE AUR, TEAPA DE ARGINT!!!!Special de la domnul Livache DRAGNEA, pentru slugile pesediste.

  3. Bafta ROUA Mugurel!!!!Esti „baietzelul”, nostru scump si drag!!!Te asteptam victorios, in CUR-and acasa!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.