Social

11 noi cazuri de COVID-19, confirmate în județ

Alte 11 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost confirmate, la nivelul județului Teleorman, în 24 de ore, conform cifrelor oficiale. Numărul persoanelor din județ care au contractat noul coronavirus, de la debutul epidemiei și până marți, 04 august, ajunge, astfel, la 380, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.

Pe de altă parte, până marți, 04 august, la nivel național au fost confirmate 55.241 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus, dintre care 28.006 pacienți au fost declarați vindecați și alți 5.136 de pacienți asimptomatici au fost externați la 10 zile după depistare.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 1.232 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 712 persoane au fost reconfirmate pozitiv, pentru județul Teleorman fiind înregistrate 2 astfel de situații, de la precedenta raportare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.