Eveniment

103 ani de la înființarea Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza”

Ca în fiecare an, pe 24 Ianuarie, omagierea domnitorului Alexandru Ioan Cuza este un prilej de dublă bucurie pentru reprezentanții colegiului ce-i poartă numele. Aniversarea a 103 ani de la înființarea Colegiului Național “Alexandru Ioan Cuza” poartă cu sine însemnătate istorică și ani de muncă, tradiție, implicare și destine frumoase făurite pentru tineri.

Atelierele cu tematică diversă, din incinta colegiului, au acoperit sfere de interes dintre cele mai variate, la care au participat elevi actuali și reprezentanți ai școliilor gimnaziale din județ, dornici să descopere tainele vieții de licean.

Într-un cadru festiv, reprezentanți ai instituțiilor partenere, Primăria Alexandria, Prefectura, Inspectoratul Județean Teleorman, reprezentanți ai părinților, invitați de onoare, cadre didactice, foști, actuali și viitori elevi  s-au bucurat de programul artistic organizat la Centrul Multifuncțional din Alexandria și și-au exprimat gândurile încărcate de un puternic sentiment de respect și gratitudine față de autoritatea de care acestă instituție s-a bucurat și se bucură în comunitate. Prin efortul susținut al profesorilor, al elevilor și al părinților, colegiul a reușit să-și îndeplinească misiunea de a forma tineri valoroși, generație după generație.

Astăzi, Colegiul Național “Alexandru Ioan Cuza” înseamnă tradiție, recunoaștere, valoare.

La mulți ani, Colegiul Național “Alexandru Ioan Cuza”!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.