Economie

100 de teleormăneni au fost selectaţi pentru campania de cules căpşuni în Spania

Monica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman a organizat, la începutul acestei săptămâni, la Sala Polivalentă, din Alexandria, selecţie în domeniul agricol, pentru Spania.

La nivel naţional, au fost disponibile 800 de posturi, din care pentru această selecţie un număr de 250 de posturi, cu posibilitatea de suplimentare, pentru campania de cules căpşuni, din anul 2015, contractele având o durată de 3 luni, iar salariul oferit de 39,48 euro brut/zi.

Pentru această selecţie au fost prezente un număr total de 432 persoane, din 23 judeţe (Teleorman, Călăraşi, Buzău, Prahova, Giurgiu, Ialomiţa, Iaşi, Dâmboviţa, Vaslui, Brăila, Bucureşti, Bacău, Tulcea, Suceava, Galaţi, Ilfov, Constanţa, Vrancea, Botoşani, Timiş, Neamţ, Sibiu, Argeş).

La finalul selecţiei, un număr de 321 de persoane au fost declarate admise, 59 persoane – rezerve şi 52 persoane – respinse.

Din Teleorman au participat la selecţie 153 de persoane din care: 100 persoane au fost declarate admise, 30 persoane – respinse şi 23 persoane – rezerve.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.