Social

100 de gânduri pentru România – concurs dedicat copiilor cu vârste între 6 și 14 ani

Primii 100 de copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani care depun, la Primăria Alexandria, un mesaj care să fie încadrat pe maxim o pagină format A4, dedicat Centenarului Marii Uniri și speranțelor lor pentru viitorul țării, vor participa la „100 de gânduri pentru România”, concurs organizat de municipalitate pentru categoria de vârstă menționată.

Mesajele intrate în competiție vor fi cuprinse într-un album aniversar dedicat Centenarului, unde fiecare participant are alocată o pagină.

Pe data de 2 septembrie, toate mesajele atasște de baloane tricolore, vor fi lansate într-un zbor, de pe platoul Casei de Cultură. Concurenții vor fi îmbrăcați în tricouri personalizate pe care le pune la dispoziție Primăria Alexandria și vor participa la o tombolă cu premii, la care vor putea câștiga 3 tablete; 10 memory stick 32 Gb; 3 sefile stick; 7 baterii externe 4.000 mAh.

Pentru a participa la concurs, organizatorii aunță că mesajele trebuie să se încadreze în temă, să fie formulate într-un limbaj decent, fără conotații rasiste, xenofobe, vulgare sau care pot aduce atingere unor persoane, grupuri sau categorii sociale.

Înscrierile concurenților pot fi făcute doar în prezența unuia dintre părinți sau reprezentant legal, în perioada 06-17.08.2018,  la Primăria municipiului Alexandria, etajul II, cam. 50, între orele 09:00 – 12:00, informează organizatorii. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.