Eveniment

10 primării din județ au primit aproape 4.000 de măști de protecție, de la senatorul Eugen Pîrvulescu/ Alte 1.000 de măști au mers la Serviciul de Ambulanță

10 primării din județ, între care și cea de la Mereni, unde au fost confirmate mai multe cazuri de infecție cu noul coronavirus, mai multe persoane fizice și juridice, precum și o bancă au primit peste 4.000 de măști de protecție de la senatorul PNL Eugen Pîrvulescu.

De asemenea, cum era de așteptat, din atenția liderului liberal n-au scăpat unitățile medicale din județ, astfel că aproape o mie de măști de protecție au ajuns la Spitalul Videle și la Spitalul Caritas din Roșiorii de Vede, pentru a fi folosite de cadrele medicale.

Pe de altă parte, o mie de măști de protecție au fost donate de Eugen Pîrvulescu Serviciului Județean de Ambulanță, informația fiind făcută publică de instituție. Materialele de protecție vor fi folosite de angajații Serviciului de Ambulanță, care se află în această perioadă în prima linie în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.