Eveniment

1 iunie, termenul limită pentru înscrierea trupelor de teatru la IDEO IDEIS

Monica DUMITRESCU

Trupele de liceeni din toată ţara care îşi doresc să joace în cadrul celei de-a X-a ediţii a Festivalului de teatru tânăr Ideo Ideis, se pot înscrie pe www.ideoideis.ro. Toate detaliile necesare înscrierii sunt disponibile în Ghidul Trupelor Aplicante, anunţă organizatorii evenimentului.

La finalul perioadei de înscriere, 9 trupe vor fi selectate pentru a participa la cea de-a X-a ediţie a festivalului şi vor juca pe scena Casei de Cultură, alături de trupa câştigătoare a festivalului “Pauza de teatru” din Alexandria, în faţa a peste 400 de spectatori şi a mentorilor Cătălin Ştefănescu, Medeea Marinescu, Andi Vasluianu, Marius Manole şi Vlad Zamfirescu.

Ediţia a zecea a Festivalului Naţional de Teatru Tânăr Ideo Ideis organizat de Asociaţia TETA la Alexandria se va desfăşura în perioada 1-9 august 2015.

“Anul acesta, luna august o să ne găsească, ca de obicei, în Alexandria, alături de toţi aceşti liceeni extraordinari, alături de mentori, traineri şi comunitatea din Alexandria. Pe lângă aniversarea celor 10 ani în care, împreună, am construit unul dintre festivalurile culturale simbol ale României, 10 ani în care ne-am asumat o misiune pe care mulţi o credeau prea mare, aceea de a oferi liceenilor un proiect de educaţie alternativă prin artă, vom avea prilejul să celebrăm si prima zi de Ideo Ideis: 6 august, o zi care adună laolaltă visele, temerile şi entuziasmul unui grup de adolescenţi care în 2006 încă nu conştientiza ce începuse. Vă aşteptăm şi anul acesta la Alexandria, cu noi vise, noi temeri şi chiar mai mult entuziasm”, a declarat Andreea Borţun, co-preşedinte Ideo Ideis.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.