Zimnicean lăsat fără maşină într-o benzinărie din Giurgiu

Urmărire ca-n filme pe străzile din Giurgiu, după ce un zimnicean a anunţat poliţia că, sub ameninţarea unui cuţit, a fost lăsat fără maşină într-o benzinărie.

Echipajele de poliţie plecate în urmărire au reuşit să oprească maşina abia după ce au tras şase focuri în pneuri, iar bărbatul a fost arestat şi este cercetat, printre altele, pentru tâlhărie calificată.

”Imediat după preluarea apelului, au fost alertate echipajele din teren, iar autoturismul sustras a fost identificat de poliţiştii aflaţi în serviciu pe Drumul Naţional 61, care au efectuat semnale regulamentare de oprire ce au fost ignorate de către conducătorul auto. Poliţiştii au plecat în urmărirea acestuia, iar în localitatea Bucşani au executat şase focuri de armă în pneurile autoturismului, forţându-l să oprească în localitatea Dealu, judeţul Giurgiu, unde s-a procedat la imobilizarea şi încătuşarea conducătorului auto”, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei.

În urma cercetărilor, poliţiştii au stabilit că bărbatul de 35 de ani, din Giurgiu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, a profitat de faptul că proprietarul a plecat de lângă maşina aflată în staţia de carburanţi şi, sub ameninţarea unui cuţit, a convins pasagera din maşină să părăsească autoturismul. Mai mult, în momentul în care a vrut să plece, a fost întâmpinat de proprietarul maşinii, pe care l-a ameninţat, de asemenea, cu acelaşi cuţit, după care a fugit cu autoturismul. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code