“Zilele Municipiului Alexandria”, la a XXIV-a ediţie

Întruniţi în şedinţă de lucru miercuri, 27 iunie, aleşii locali alexăndreni au adoptat proiectul de hotărâre privind organizarea manifestărilor prilejuite de “Zilele Municipiului Alexandria” 2018. Potrivit actului administrativ, a XXIV-a ediţie a “Zilelor Municipiului Alexandria” va fi organizată în perioada 29 august – 02 septembrie.

Potrivit organizatorilor, alexăndrenii vor avea parte, ca şi în anii trecuţi, de manifestări cultural-artistice, manifestări sportive şi de tineret, precum şi de obişnuitul foc de artificii.

“În viaţa unui oraş, anumite date din calendar primesc o încărcătură simbolică. Majoritatea municipiilor din România organizează ample manifestări, sub denumirea generică de Zilele Oraşului. Organizarea manifestărilor prilejuite de “Zilele Municipiului Alexandria” a ajuns, anul acesta, la a XXIV-a ediţie, manifestări cu încărcatură istorică şi simbolică pentru comunitatea noastră, care se bucură de participarea a zeci de mii de alexăndreni şi nu numai.  (…) Programul privind organizarea manifestărilor prilejuite de “Zilele Municipiului Alexandria” 2018 cuprinde acţiuni şi activităţi diverse dedicate tuturor categoriilor de vârstă, consumatori ai actului de cultură, sport şi divertisment”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code