Sport

Vrea campioana judeţeană să-şi apere trofeul? – CS Vârtoape intenţionează să se înscrie la campionatul de fotbal în sală!

Anul 2014 a fost unul al contrastelor pentru echipa CS Vârtoape, una din puţinele echipe din mediul rural care au reuşit să atragă multe comentarii. Una din cele mai importante performanţe reuşite de această echipă este câştigarea titlului de campioană judeţeană la fotbal în sală anul trecut, când CS Vârtoape a reuşit să se impună după un turneu final destul de spectaculos! În echipa respectivă se regăseau jucători consacraţi în fotbalul judeţean, care au pus umărul la una din cele mai mari performanţe pentru fotbalul de sală la nivel rural din Teleorman. Seria performanţelor pentru echipa din Vârtoape avea să fie continuată cu promovarea în Liga a 4-a de fotbal pe teren normal, dar finalul de an 2014 avea să ducă la cel mai drastic declin – retragerea din campionatul Ligii a 4-a, după 10 etape jucate.

La început de an 2015, fostul preşedinte al echipei CS Vârtoape, omul care a finanţat echipa locală atât la sală, cât şi pe iarbă, Ion Gârdoc, vorbit despre o revenire în sport. Iar prima ocazie ar fi campionatul de fotbal în sală, ediţia a 13-a, care probabil va începe în câteva zile. Iar principala motivaţie ar fi aceea că echipa CS Vârtoape are de apărat titlul obţinut anul trecut. “Nu am luat o decizie finală în acest sens, însă după ce am aflat din presă despre organizarea campionatului de sală, ne-am gândit că ar fi bine să participăm la competiţie. Este adevărat, suntem cei care deţin trofeul şi ne-am dori să jucăm, chiar dacă anul acesta nu mai avem jucătorii de acum un an, vom încerca să lăsăm o impresie cât mai bună”, a spus Ion Gârdoc, cel care a susţinut financiar în totalitate participarea echipei CS Vârtoape acum un an de zile.

În privinţa revenirii fotbalului în localitatea Vârtoape, Ion Gârdoc a recunoscut intenţia de a înscrie echipa în următoarea ediţie de campionat, poate chiar în Liga a 5-a, însă n-a vrut să precizeze condiţiile în care va reveni echipa locală în activitatea fotbalistică judeţeană.

B.Pană

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.