Sport

Vor să pregătească bine returul – Ajax Botoroaga şi-a stabilit un cantonament la munte!

Una din echipele nou-promovate în Liga a 4-a în vara anului trecut este Ajax Botoaraga, formaţie care a avut o evoluţie destul de apreciată de publicul care a urmărit jocurile competiţiei. După revenirea în primul eşalon judeţean, care a coincis cu inaugurarea noii arene de fotbal din localitate, Ajax Botoroaga a reuşit să îşi reorganizeze şi activitatea la nivelul clubului, care a pornit la drum cu o nouă conducere şi cu un obiectiv realist: “Vrem să ne clasăm la finalul campionatului pe locurile 4-8, acesta ar fi obiectivul nostru, dar şi să formăm o echipă competitivă. Pentru acest lucru, avem sprijinul primăriei locale, care ne-a asigurat un buget corespunzător şi anul trecut”, a spus preşedintele Mihai Baron. Acesta a precizat faptul că, pentru pregătirea returului, echipa din Botoroaga va urma un cantonament centralizat, la munte, în Covasna. “Vom merge şase zile în Covasna, sperăm să câştigăm atât la omogenitatea echipei, cât şi la capitolul fizic”, a mai spus conducătorul echipei Ajax. Stagiul montan pentru echipa din Botoroaga se va desfăşura în perioada 21-26 februarie, în Covasna, perioadă în care clubul intenţionează să dispute şi câteva meciuri de pregătire.

Cât priveşte transferurile, acestea sunt deocamdată în perioada intermediară; au fost aduşi doi jucători, un senegalez (student în Bucureşti), Modou LaminTouray, şi un fost jucător localnic, reenit de la Brânceni (Daniel Ciulacu), însă mai sunt discuţii şi cu alţi doi sportivi. La capitolul “plecări” un singur jucător a părăsit Ajaxul, George Boboc, revenit la Vârtoape.

“În această iarnă avem doar două transfere certe, un senegalez şi pe Dani Ciulacu, cel care revine la echipă după un sezon. La capitolul plecări, menţionez doar pe George Boboc, care s-a reîntors la echipa din Vârtoape”, a spus preşedintele clubului Ajax Botoroaga, Mihai Baron. Acesta a ţinut să precizeze faptul că şi la nivelul băncii tehnice a apărut o modificare, “Eugen Beşleagă este noul antrenor al echipei, el va rămâne şi jucător, dar principala lui preocupare rămâne cea de antrenor”.

La sfârşitul săptămânii trecute, Ajax Botoroaga a disputat un prim joc amical cu CS Vităneşti, iar pe 15 februarie va disputa, la Roşiorii de Vede, o partidă de verificare contra Sportingului.

După turul de campionat în Liga a 4-a, Ajax Botoroaga se află pe locul 9 în clasament, cu 18 puncte acumulate şi (-5) la adevăr.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.