Politic

Viorica Siteavu deschide lista de consilieri PPU (social-liberal) la Bogdana și este pe locul doi la Consiliul Județean

Persoana cea mai activă din filiala județeană Teleorman a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal), girată de Liviu Neagu, președintele filialei și secretarul general la nivel național, să coordoneze înființarea filialelor locale și să identifice cei mai potriviți candidați pentru primăriile și consiliile locale din Teleorman, Viorica Siteavu va candida la alegerile locale atât la Consiliul Local Bogdana, cât și la Consiliul Județean.

Printre deplasările în județ și verificarea sutelor de dosare ale candidaților umaniști din peste 50 de localități teleormănene, Viorica Siteavu vorbește și despre o parte dintre proiectele pe care le va promova în Consiliul Local Bogdana.

“O parte dintre proiectele pe care țin neapărat să le văd duse la îndeplinire pentru beneficiul locuitorilor din comuna Bogdana sunt: – canalizare în toate satele comunei Bogdana, pentru că, până acum, s-au făcut trei studii de fezabilitate, ceea ce se traduce în bani cheltuiti, dar fără canalizare, haznale făcute la voia întâmplării; – este absolut necesar ca satele din comuna Bogdana să aibă întâi șanțuri dalate și trotuare pe drumul național, urmând ca, după aceea, vom putea să vorbim despre asfaltarea străzilor anexe; – este de domeniul incredibilului faptul că, după 30 de ani de democrație, în satul Urluiu nu există apă, nici canalizare; – școlile din toate satele comunei necesită reabilitare, dar acum, mai mult ca oricând, este nevoie de amenajarea spațiilor din aceste unități de învățământ, respectiv a claselor, astfel încât să putem asigura distanțarea elevilor și desfășurarea orelor de curs în condiții sigure pentru elevi și profesorii lor; – de asemenea, despre nevoia de locuri de muncă, nici nu mai încape îndoială cât este de stringentă, de aceea intenționez ca, prin înființarea unor servicii în cadrul primăriei, să asigurăm și locuri de muncă pentru cetățenii din comună”, a declarat candidatul umanist Viorica Siteavu.

Candidatura Vioricăi Siteavu în comuna Bogdana se justifică prin faptul că este născută și crescută în această comună, iar o parte din activitatea profesională și-a desfășurat-o în ferma din localitate: “La Bogdana m-am născut, am crescut și mi-am dăruit cei mai frumoși ani ai tinereții. Timp de 28 de ani, am lucrat ca șef de fermă în această localitate, alături de concetățenii mei. Tocmai de aceea, știu care le sunt necazurile și suferințele, nevoile, dar și bucuriile. Sper să-i am alături pe cei cei care mă cunosc bine, să aibă încredere în mine, iar eu nu am să le înșel așteptările”, spune Viorica Siteavu.

Liviu Neagu, liderul umaniștilor teleormăneni, a mai făcut echipă cu Viorica Siteavu, în 2012, iar rezultatele de atunci “au făcut diferența pe scena politică din Teleorman. Pentru Primăria Bogdana, Viorica Siteavu își propune, în stilul caracteristic, energic și ferm, să dea un suflu nou administrației locale și, având în vedere notorietatea de care se bucură, are șanse reale pentru a-și pune în practică proiectele. Cunoscută pentru curajul, ambiția și perseverența de care dă dovadă, candidata umaniștilor va fi o voce puternică și pe plan județean”, declară președintele organizației județene a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.