Viorica Dăncilă a fost lovită de un consilier PD-L, azi PSD

Campania electorală pentru alegerile prezidenţiale din 2009 a fost, şi în Teleorman, una presărată cu episoade de care politicienii locului n-ar avea cum să fie mândri. Pe lângă găleţi şi făraşe, materiale promoţionale permise de legea electorală la momentul acela, competitorii au împărţit injurii şi pumni.

Astfel, când competiţia pentru prima funcţie în stat era în toi, oraşul Videle a fost zguduit de un scandal desprins, parcă, din filmele cu bătăuşi, care a avut-o în prim-plan chiar pe Viorica Dăncilă, premierul desemnat de preşedintele Klaus Iohannis.

La momentul incidentului, eurodeputaul PSD Viorica Dăncilă era, potrivit declaraţiei sale de la acea vreme, în campanie electorală pe strada Florilor din Videle, însoţită de activişti de partid. Conflictul a fost declanşat de apariţia democrat-liberalilor, în frunte cu Lucian Militaru, primar al oraşului Videle la acea vreme, aceştia lansând, spunea europarlamentarul PSD, o serie de injurii şi acuzaţii la adresa social-democraţilor.

Între Cristian Niţu, consilier PD-L la vremea respectiv, şi  Constantin Eftimie, consilier PSD şi coleg de partid cu social-democrata, a izbucnit o altercaţie, pe care Viorica Dăncilă a încercat să o aplaneze, moment în care democrat-liberalul a înjurat-o şi a lovit-o.

După incident, Viorica Dăncilă a mers la Poliţia Videle, unde a depus o plângere împotriva lui Cristian Niţu  şi apoi la spital  de unde a luat certificat medical.

La momentul acela, Viorica Dăncilă declara că dincolo de faptul că a fost lovit şi jignit un europarlamentar, mai dureros a fost faptul că a fost lovită o femeie.

Între timp, se pare că securea războiului a fost îngropată, iar Viorica Dăncilă a revenit la sentimente mai bune şi a dat uitării lovitura încasată de la Cristian Niţu. Astfel, în timpul scurs de la momentul incidentului, Cristian Niţu a decis să se dezică de aripa democrat-liberală pentru a trece de partea social-democraţilor, care l-au susţinut pentru un mandat în Consiliul Local Videle, la alegerile locale din 2016. (Violeta Mocanu)

5 Comments

 1. daniel says:

  Ar fi buna pt un film porno la categoria Granny

 2. Phelipe says:

  O mare IMBECILA!!!Macar madame Dan ii da piulitea masculului alfa Livache, imputita asta ce dracu ii da, un coor lasat????

 3. Laura Marcu says:

  S-a dus valul de #metoo..nu mai e cazul sa creati articole tip wowbiz, e presa plina.. sau daca altceva mai competent nu puteti scrie..concluzia e clara🤣

 4. daniel says:

  Mai bine o lovea cu cartea de gramatica in cap, poate reusea acum sa duca o fraza corecta pana la capat.

 5. Daaa…in 2009!! Chiar ati epuizat toate subiectele de actualitate?

Leave a Comment

*

code