Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcţia de premier

Europarlamentarul Viorica Dăncilă este propunerea PSD pentru funcţia de premier, după demisia lui Mihai Tudose. Pentru preluarea funcţiei de premier fusese luată în calcul Ecaterina Andronescu, dar aceasta a refuzat propunerea. CEx PSD a votat, marţi, 16 ianuarie, în unanimitate, ca Viorica Dăncilă să fie propunerea PSD pentru premier.

Surse din partid susţin că Viorica Dăncilă a fost votată cu majoritate de voturi, membrii Comitetului Executiv aplaudând după anunţarea rezultatelor.

Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui, a declarat, după şedinţa CEx, că social democraţii au votat cu majoritate de voturi propunerea în persoana Vioricăi Dăncilă, pentru funcţia de premier, după ce Ecaterina Andronescu a refuzat propunerea. Şi Petre Daea a fost o variantă discutată.

“Nu am propus-o eu. Ecaterina Andronescu a refuzat exprimându-şi şi susţinerea pentru doamna Dăncilă. (…) Ne pregătim de o guvernare mai lungă. După felul în care s-au exprimat colegii se poate observa un sprijin unanim pentru premierul desemnat azi”, a declarat Dumitru Buzatu, liderul PSD Vaslui.

5 Comments

 1. FITI CORECTI, NU PASIONALI!

  Va place Eminescu?
  Stiu ca il adorati!
  Va place Scrisoarea a III- a ?
  In draci si stiu si asta!
  Va plac pasajele care descriu atacurile cavaleriei asupra armatei turce?
  Cum sa nu!

  Asculati-l pe Youtube pe Adrian Pintea recitand Scisoarea a III-a si or sa va treaca fiorii!

  Stiti cine a condus acel atac, domnilor si doamnelor injuratori ai Teleormanului?
  Cei trei frati Balaceanu si toti au murit!
  De unde erau ei?
  Din nord vestul Teleormanului, avand mosii la Balaci, Tecuci, Tatarasti si in Oltul de sud la Stolnici.

  Si inca ceva!
  Amicii Ardealului, care fac spume la gura injurand Sudul tarii, asa in an centenar, SA MEARGA PRIN SATELE OLTULUI SI TELEORMANULUI SI SA-I NUMERE PE CEI CAZUTI LA DATORIE PENTRU INTREGIREA ROMANIEI, CA SUNT PE MONUMENTE!

  Sa stiti ca pot sa zic si eu ca domnul Bogdan, sa va fie rusine si va spune unul al carei familii a dat cei mai multi martiri in lupta anticomunista – Familia Paragina !

  Dar una-i una, alta-i alta !!!

  • daniel says:

   Amice, cauta neaparat un doctor.Ce legatura are Eminescu sau eroii mentionati, cu bisnitarul de Dragnea si analfabeta de Viorica?si lupta anticomunista cu stalinismul din Teleorman?/////

 2. jan says:

  Pacat de ea,o sa fie ciuca batailor de joc din presa. Deja au luat-o unii in balon cu engleza.Abia astept Starea Natiei ca guvernare ..maciuca…

 3. ion says:

  Mascariciul de Drgnea isi pune o sluga la conducere .Nu v-ati obisnuit?NU VEI SCAPA DE PARNAIE CHISTOCARULE

 4. florin says:

  Nu va fie teama ca Johanis o va respinge pe Viorica. Lui ii convine om slab ca primministru. Cucoana asta nu a fost nimic in afara de laudator a lui Dragnea. Ati uitat ca in 2004 a fost candidatul psd la primaria Videle si a luat doar jumatate din voturile candidatlui PD ?

Leave a Comment

*

code