Viorica Dăncilă a venit în Teleorman

Candidatul PSD la alegerile prezindențiale de duminică, Viorica Dăncilă, a vizitat, joi, Spitalul Județean de Urgență Alexandria, unitate medicală dotată recent cu aparate CT și RMN de ultimă generație, în cadrul unui program finanțat de Ministerul Sănătății, prin Banca Internațională pentru Reconstrucție și Dezvoltare.

Alături de Viorica Dăncilă au venit, la Alexandria, fostul ministru al Finanțelor Eugen Teodorovici și fostul ministru al Agriculturii Petre Daea, precum și deputații de Teleorman Violeta Răduț, Petre Cioabă și Valentin Boboc.

Președintele CJ Teleorman Dănuț Cristescu a vorbit, în cadrul vizitei fostului premier, despre proiectele aflate în derulare în cadrul Spitalului Județean, respectiv dotarea cu echipamente medicale performante șase cabinete din structura Ambulatoriului unității spitalicești, dar și extinderea unității medicale, cu un nou corp, care să cuprindă printre altele și secția de oncologie.

“Toate aceste contracte vin în completarea proiectului mare derulat de Consiliul Județean Teleorman, prin care s-au modernizat cele două corpuri ale spitalului, corpul A și Corpul B, o investiție derulată prin Programul Operațional Regional  cu fonduri europene. (…) Am încercat să oferim prin toate aceste investiții condiții mai bune pentru ca actul medical să fie unul de calitate”, a declarat președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea.

“Este foarte bună cooperarea dintre Guvern și consiliile județene, comunitățile locale… După cum știți, noi am avut în vedere, pe lângă creșterea salariilor personalului din Sănătate, medicilor, ceea ce este un act de normalitate într-un stat european, și dotarea cu aparatură medicală pentru creșterea calității serviciilor medicale. Iată că și aici la Teleorman ați reușit, vreau să felicit și Consiliul Județean pentru implicare și pentru că a demonstrat că acolo unde într-adevăr se dorește să se realizeze anumite lucruri, se poate”, a spus fostul premier Viorica Dăncilă, la Alexandria.

După vizita de la Spitalul de Urgență, fostul premier s-a îndreptat către Sala Polivalentă din municipiul Alexandria, pentru a se întâlni cu aproximativ 1.200 de membri de partid și simpatizanți ai social-democraților din județ.

1 Comment

  1. Marius says:

    Da, la pupat de moaste….

Leave a Comment

*

code

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.