Politic

Viorica Dăncilă a pierdut șefia Organizației de femei a PSD

Viorica Dăncilă, fost premier și europarlamentar, a fost schimbată de la conducerea Organizației de femei a Partidului Social Democrat, decizia fiind luată, luni, în cadrul ședinței Consiliului Politic Național. Aceasta a fost înlocuită cu Doina Fedorovici, mutarea fiind motivată prin rezultatul foarte bun obținut de cea din urmă la alegerile locale. Doina Fedorovici a câștigat președinția Consiliului Județean Botoșani la scrutinul de duminică, 27 septembrie.

Viorica Dăncilă a preluat conducerea OFSD anul trecut, după ce a demisionat de la șefia PSD, după alegerile prezidențiale.

În ceea ce privește o eventuală candidatură pe listele PSD la alegerile parlamentare, președintele partidului, Marcel Ciolacu a explicat că este decizia organizației din Teleorman a PSD dacă Viorica Dăncilă se va regăsi printre candidați.

One Comment

  1. He,he, he!
    PSD a scăpat de Ruşinea României!
    Ruşinea României pleacă lăsându-şi drept testament politic o grămăjoară de gunoi care aminteşte de anii 60, când orice persoană care ştia limbi străine putea fi “marginalizată” pe motive de intelectualism: cine vorbeşte engleza, e mai puțin patriot, spunea ritos Dăncilă, patrioata României.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.