Economie

Vineri, ultima zi pentru depunerea proiectelor care sprijină dezvoltarea fermelor de familie

Sesiunea pentru depunerea proiectelor prin Măsura 121 – “Modernizarea exploataţiilor agricole”, în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală mai este deschisă până vineri, 18 iulie 2014.

Fondurile disponibile pentru această sesiune sunt de 150.000.000 euro. Prin Măsura 121 se acordă fonduri nerambursabile, în procent de 40%-60% din valoarea eligibilă a proiectului, reprezentând cofinanţarea publică, la care se adaugă contribuţia privată. Valoarea minimă eligibilă a unui proiect este de 5.000 de euro, iar valoarea maximă eligibilă este de 2.000.000 de euro pentru un proiect. Specialiştii de la Camera Agricolă Judeţeană sprijină producătorii agricoli pentru consultanţă şi informaţii referitoare la accesarea fondurilor prin Măsura 121.

Depunerea proiectelor pentru fermele de familie se face la sediile Oficiilor Judeţene ale APDRP, în intervalul orar 09:00 – 14:00, vineri, 18 iulie, fiind ultima zi, iar cele privind modernizarea exploataţiilor agricole se transmit on-line pe www.apdrp.ro. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.