Eveniment

Vin olimpiadele!

Perioada cea mai aşteptată de tinerii studioşi este cea în care se desfăşoară olimpiadele şcolare. Confruntarea cu ceilalţi elevi din întregul judeţ este un eveniment  aşteptat cu emoţie, dar şi cu  încredere de către olimpicii noştri.

Orice olimpic ţinteşte, desigur, un loc fruntaş care să-i permită participarea la faza naţională şi afirmarea lui la nivelul întregii ţări.

Membrii catedrei de matematică din Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” Alexandria  continuă pregătirea pentru etapa locală a Olimpiadei de matematică şi în săptămâna 03.02.2014-03.07.2014.

Ca de obicei, elevii se vor bucura şi de participarea la aceste cursuri de pregătire a olimpicului internaţional Spătaru Ştefan, care este în această săptămână de vacanţă în localitate.

Sunt aşteptaţi elevi olimpici din şcoala noastră, dar şi din alte unităţi şcolare, aşa cum s-a întîmplat şi la simpozioanele de matematică organizate în cadrul parteneriatului dintre Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul” Alexandria şi Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti.

Cursurile de pregătire încep în fiecare zi la ora 9.00 şi durează până la orele 13.00 şi vor fi finalizate printr-un concurs pentru fiecare clasă gimnazială.

Vă aşteptăm, dragi olimpici!

Prof. Cristea Tudor,

Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazul” Alexandria

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.