Politic

Victor Drăgușin și consilierii locali PSD și-au depus candidaturile

Luni, la Alexandria, în fața reprezentaților Biroului Electoral de Circumscripție Alexandria, candidații PSD pentru funcția de primar și consilieri locali s-au înscris oficial în cursa electorală. Alături de ei a fost și președintele PSD Teleorman și candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Teleorman, Adrian Gâdea.

Lista propunerilor de candidați PSD pentru alegerea Consiliului Local al municipiului Alexandria din 27 septembrie 2020: 1. Victor Drăgușin; 2. Augustin Ioan; 3. Panagoreț Ioana; 4. Petcu Dragoș; 5. Micu Cătălin; 6. David Aurelia-Elena; 7. Ene Ionela; 8. Chiran Valentin; 9. Ghicică Maria; 10. Din Nelu; 11. Cobârlie Silvia; 12. Streinu Marius; 13. Curea Gina; 14. Fota Viorel; 15. Dragnea Constantin; 16. Doncea Bogdan; 17. Vătăman Ștefan; 18. Cernat Sorina; 19. Ciobanu Bogdan; 20. Pârvu Ioana; 21. Ilie Sorin; 22. Georgescu Sorin; 23. Manea Sorin; 24. Meliszek George.

Victor Drăgușin, candidat PSD la funcția de primar pentru municipiul Alexandria, a declarat, după depunerea candidaturii la Biroul Electoral de Circumscripție Alexandria că s-a înscris să candideze la funcția de primar “pentru a continua împreună cu locuitorii din Alexandria programul de modernizare și dezvoltare economică, socială și urbanistică a orașului, astfel încât toți alexăndrenii să se bucure de “Siguranța unui trai mai bun”, pe care o vom avea doar cu PSD la guvernare.

În ceea ce privește programul pe care l-am lansat și pe care-l voi prezenta în campania electorală, acesta se înscrie sub sloganul “Continuăm împreună”, nu cu promisiuni de formă, ci cu obiective sigure – începând de la reabilitarea unor străzi până la stadionul municipal, cartierul de la fosta unitate militară, unde sunt și locuințe pentru tineri, respectiv două blocuri, ori Casa de cultură – complet reabilitată și modernizată, și, bineînțeles, un program de adaptare a școlilor la noile cerințe de desfășurare a cursurilor. Eu și echipa mea avem multe obiective, toate în beneficiul alexăndrenilor și pentru a face din orașul nostru un oraș în care să-ți fie drag să trăiești”.

La rândul său, președintele PSD Teleorman, Adrian Gâdea, a declarat: “Candidatura lui Victor Drăgușin la Alexandria este una benefică pentru toți alexăndrenii, sunt convins de acest lucru, el fiind primarul care a realizat o seamă de obiective, de la străzi asfaltate până la construirea de apartamente ANL, sau, așa cum spunea și domnia sa, alte câteva obiective de mare importanță și, mai ales, benefice pentru toți locuitorii orașului. Eu îl felicit și sunt sigur că va câștiga alegerile pentru a face din Alexandria o adevărată capitală de județ. Vom “Continua împreună!”.

5 Comments

 1. Dacă a făcut NIMIC, omul ne a pus poze pe centru cu ceva fi.Doamne cât tupeu, sa nu zic altceva.

 2. Observator

  Pe hârtie, ne merge bine!
  Promisiuni 2016:

  ”Vă asigur, stimaţi alexăndreni, că mă îndatorează procentul de aproape 60% , mă obliă foarte mult şi pentru că aţi avut încredere în mine, pentru a treia oară, nu o să vă dezamăgesc. O să realizez, am convingerea, tot ceea ce am promis. Cred că o să reuşim, împreună cu dumneavoastră, să aducem Alexandria la un standard de orş civilizat, de oraş european.”

  Câştigătorul fotoliului de primar al municipiului Alexandria se consideră îndatorat de procentul de voturi primit din partea alexăndrenilor care l-au reales pentru a treia oară primar.

  E rândul cetățenilor alexăndreni să ceară explicații plauzibile:

  1 La începutul lui 2018 domnul primar făcea promisiuni ferme: „Un pasaj subteran de la primărie până la piaţă, 2 parcări subterane totul revenind o zonă publică”.
  Intrebare: cum e cu parcul industrial, domnule primar Victor Drăgușin?!

  2. Alexandria este reşedinţa de judeţ. Arată fix că oraşele României din ’90. Acolo a rămas blocată! Cu blocuri gri, străduțe cu asfalt în valuri, clădiri de patrimoniu şi pavaje mâncate de vreme.
  Intrebare: cum e cu reabilitarea blocurilor/ clădirilor monument istoric/ centrului pietonal/ modernizare rețea de străduțe dintre blocuri, domnule primar Victor Drăgușin?!

 3. cate case au ,si ce suprafata au locatiile.atfel nu se califuca pentru mine ca potential votant

 4. Cititor

  Primăria nu este un regat care se moşteneşte! Avem nevoie de un primar, nu de un politician!

 5. acum se va vedea daca lumea tot imbecila di cretina a rămas….daca tot pe acest incompetent corupt il va vota inseamna ca si merita soarta

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.