Social

Victor Drăguşin: “Dragi tineri, nu vreau a vă zăpăci – casele ANL, la sfârşitul lunii aprilie”

Monica DUMITRESCU

Termenul de finalizare pentru cele 55 de locuinţe ANL construite pe Şoseaua Turnu Măgurele din municipiul Alexandria a fost amânat. Iniţial, municipalitatea anunţase că apartamentele vor fi repartizate tinerilor de pe lista de priorităţi, aprobată în Consiliul local în octombrie 2014. Potrivit primarului Victor Drăguşin, acest lucru nu s-a întâmplat, din vina constructorului, care nu a respectat termenul din contract, prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, edilul anunţă tinerii din Alexandria că cele 55 de apartamente vor fi finalizate abia la primăvară, termenul de repartizare fiind sfârşitul lunii aprilie 2015.

“Dragi tineri, Am convocat o întîlnire la ANL Bucureşti la care a participat şi constructorul celor 55 ap ANL, care aveau ca termen de finalizare: oct 2014. Nu intru in detalii, pentru a nu va zăpăci, dar am semnat un protocol prin care am convenit ca termen de repartizare : finele luni Aprilie 2015. Doamne ajuta!”, a postat Victor Drăguşin pe reţeaua de socializare.

“Acarul Păun a fost până la urmă…..firma care trebuia sa facă liftul!

Trăiască România si legile ei!”, mai scrie Drăguşin.

Tot prin intermediul reţelei de socializare, primarul municipiului de judeţ mai anunţă că “au început încă 35 ap tot în PECO, vor fi licitate încă 70 ap la care avem proiectul depus, tot acolo, 32 ap pentru cadre medicale în blocul ruină de vis a vis de SRI şi 16 case ANL cu credit ipotecar la unitatea militară.

Toate aceste locuinţe sunt certitudini, se afla în diferite stadii de licitaţii şi vor fi făcute pentru cetăţeni Alexandriei!”, precizând şi că “este normal să vă informez că am primit tot sprijinul legal din partea angajaţilor Ministerului Dezvoltări condus de Liviu Dragnea”. Primarul a mai transmis şi că “Am decis, ca în fiecare zi să vă transmit ceva ce consider că trebuie să ştiţi, constatând că prin presa locală, informaţiile nu ajung la un număr mare de alexăndreni!”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.