Viceprimarul comunei Segarcea-Vale, printre aleşii locali declaraţi incompatibili de ANI

Agenţia Naţională de Integritate a dat publicităţii un nou lot de aleşi locali incompatibili, printre aceştia şi Violeta-Geanina Gâdea, viceprimar al comunei Segarcea-Vale.

Potrivit raportului întocmit de inspectorii ANI, în perioada 12 iunie 2014 – 08 februarie 2018, Violeta-Geanina Gâdea a deținut, simultan, funcția de viceprimar și pe cea de controlor trafic – angajat cu contract individual de muncă în cadrul S.C. Vyo Trans S.R.L., încălcând astfel dispozițiile art.87, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003, potrivit căruia funcţia de viceprimar este incompatibilă cu orice calitate de funcţionar public sau angajat cu contract individual de muncă, indiferent de durata acestuia.

“Agenția Națională de Integritate își exercită atribuțiile cu respectarea principiilor legalității, confidențialității, imparțialității, independenței operaționale, celerității, bunei administrări, precum și al dreptului la apărare”, se arată în comunicatul de presă al Agenţiei Naţionale de Integritate. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code