Politic

Viceprimar Eduard Oprea, caut loc de muncă!

Carmen Dumitrescu

Faptul că Eduard Oprea şi-a păstrat poziţia privilegiată în structura administraţiei publice locale chiar şi după ruperea USL a generat numeroase nemulţumiri în rândul opiniei publice. Cu toate acestea, pe la colţuri, s-a tot vorbit despre faptul că zilele lui Eduard Oprea în biroul său din Primăria Alexandria sunt numărate şi sunt destule indicii care confirmă ceea ce cunoscătorii intuiesc de o bună bucată de vreme.

Pe surse, am aflat că plecarea lui Eduard Oprea din primărie este doar o chestiune de zile, până când partidul va reuşi să găsească un loc de muncă pentru consilierul local, care nu se va descurca să trăiască exclusiv din indemnizaţia de 500 de lei pe lună oferită de Consiliul local. Dar în clipa în care situaţia profesională a lui Eduard Oprea va fi soluţionată de către partid, pentru că singur nu se descurcă în sensul acesta, plecarea sa din biroul de viceprimar va fi o chestiune certă.

Locul lui Eduard Oprea va fi luat, se pare, de un consilier al PP-DD, în virtutea faptului că PNL şi PP-DD au un număr egal de consilieri în Consiliul local şi PSD s-ar simţi, în acest moment, mai confortabil în apropierea PP-DD, care oricum a susţinut şi până acum proiectele majoritarilor în forul decizional local.

One Comment

  1. Cine va fi Talpiga? Aceeasi Marie cu alta palarie, alt „om de seama” ! Bravo PP-DD si OTV,ati fraierit romanii amarati si ati nascut monstrii!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.