Politic

Vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Fondurilor Europene Marcel Boloș vin în județ

UPDATE: Viceprim-ministrul Raluca Turcan, Ministrul Fondurilor Europene, Ioan Marcel Boloş, și secretarul general adjunct al Guvernului, Cristi Barbu, vor efectua luni, 22 iunie, o vizită de lucru în județul Teleorman, transmite Instituția Prefectului.

Potrivit sursei citate, oficialii vor sosi în județ în jurul prânzului și vor avea, pentru început, o întâlnire cu reprezentanții operatorului de servicii de apă Apa Serv S.A. Teleorman. Ulterior, în program este prevăzută vizitarea locației stabilite pentru depozitarea și distribuirea pachetelor cu produse din cadrul POAD.

Totodată, sunt trecute în program și două vizite la doi angajatori importanți din județ, respectiv fabrica de rulmenți KOYO din Alexandria și fabrica de conserve F. ENCULESCU COM S.R.L din Turnu Măgurele.

Spre finalul vizitei de lucru în județ, oficialii de la centru vor trece și pe la amplasamentul conductei de gaze naturale din comuna Suhaia, se mai arată în informarea Instituției Prefectului.

 

Vicepremierul Raluca Turcan și ministrul Fondurilor europene, Ioan Marcel Boloș vor face, luni, o vizită de lucru în Teleorman, potrivit unor surse liberale.

Din primele date, deplasarea celor doi oficiali în județ este legată de începerea distribuirii ajutoarelor alimentare în cadrul Programului Operațional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate (POAD 2019/2020), motiv pentru care vor vizita locația din Alexandria unde sunt depozitate pachetele.

De asemenea, Raluca Turcan și Marcel Boloș se vor întâlni, la sediul Instituției Prefectului, cu reprezentanții mai multor companii din județ.

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.