Viață Nouă Olteni și Voința Saelele, laureate ale Trofeului Knauf

Partida din penultima etapă a Ligii a IV-a la fotbal, între Viață Nouă Olteni și Voința Saelele, încheiată la egalitate, 0-0, a consemnat o premieră absolută. Cele două echipe au fost implicate în premieri referitoare la sportivitate.

Gazdele au fost desemnate, conform clasamentului întocmit de către Asociația Județeană de Fotbal Teleorman, drept câștigătoare de etapă a premiului Knauf pentru fair-play. Cum ierarhia nu mai putea suferi modificări, iar acesta era ultimul joc pe teren propriu în actuala ediție pentru echipa din Olteni, festivitatea s-a derulat la data respectivă.

Pe de altă parte, oaspeții de la Voința Saelele au fost desemnați câștigători Marelui Premiu Knauf pentru întregul sezon competițional. Voința Saelele este pe prima poziție și nu mai poate fi detronată, în condițiile în care campioana județului are etapă liberă la finele acestei săptămâni, atunci când ar fi trebuit să întâlnească pe Unirea Brînceni. Cum echipa adversă s-a retras, meciul nu se dispută, iar posibilitatea acumulării punctelor negative, în clasamentul sportivității, dispare. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

*

code