Sport

Valter Rafini crede că “sunt genţi cu bani pentru arbitri” în fotbalul judeţean – Preşedintele AJF îi cere public să probeze afirmaţia

Mai este puţin până la finalul sezonului fotbalistic judeţean şi Sporting Turnu Măgurele este virtual campioană judeţeană. Cu titlul de campioană asigurat, echipa turneană se poate pregăti cât mai bine pentru barajul pentru promovare, însă acum s-a aflat şi răspunsul la întrebarea “de ce Turnu Măgurele a cerut atât de multe brigăzi de arbitri din alt judeţ?” Explicaţia a fost oferită de preşedintele clubului Sporting Turnu Măgurele, Valter Rafini, într-un interviu, prin care a punctat faptul că pentru a câştiga campionatul judeţean, a înţeles că ori aduce arbitri din alt judeţ, ori are nevoie de “genţi cu bani pentru arbitri”.

Numai că această afirmaţie a preşedintelui clubului Sporting Turnu Măgurele, Valter Rafini, a dus la o reacţie imediată a preşedintelui AJF Teleorman, Stan Prodan, care a făcut o declaraţie vizavi de punctul de vedere al oficialului turnean. Iată punctul de vedere al lui Stan Prodan vizavi de afirmaţia lui Valter Rafini.

«Am rămas stupefiat de afirmaţia lui Valter Rafini legată de fotbalul judeţean, în sensul că, atunci când a venit în fotbal anul trecut, dumnealui avea informaţia, probabil că a şi verificat-o, altfel nu o afirma, că în fotbalul judeţean trebuie să stai cu genţile cu bani pentru arbitri, altfel nu ai nici o şansă. Eu am crezut că este o glumă sau o afirmaţie a unui cetăţean care vine din altă ţară şi care nu-şi dă seama de termenii pe care îi afirmă. Culmea este că, în aceeaşi împrejurare, domnul Rafini era însoţit de Dan Niţu, fopstul preşedinte al Comisiei de Arbitri, actual director sportiv la Sporting Turnu, care n-a avut nici un fel de reacţie. Atunci, întrebarea care se pune este următoarea: domnul Rafini, când l-a adus pe Dan Niţu la Turnu Măgurele, fie a vrut să se asigure sau să se păzească de aceste genţi cu bani, fie aceste genţi s-au transformat în plicuri sau în sacoşe! Eu îl rog public pe domnul Rafini să facă dovada acelor afirmaţii, pentru că, să fim serioşi, toţi banii din fotbalul judeţean încap într-o sacoşă de-un leu! Din ce ştim noi, cea mai mare parte a banilor din fotbal este plătită de primării, nu mă refer la alte surse pe care domnul Rafini le-a interceptat sau le-a avut aflat, dar pentru care îi cerem să facă dovada. Îl asigur că, dacă va face dovada acestor afirmaţii şi dacă sunt fapte concrete, voi cere să se ia măsuri severe cu cei care au făcut sau au informaţii despre aşa ceva, pentru că este o pată neagră pe obrazul arbitrajului teleormănean, al fotbalului teleormănean. Îl rog să facă public cât mai curând aceste lucruri, fie să confirme şi să ne dea dovezile clare ale acestor genţi cu bani, unde au mers, cine le-a dus, cui le-a dus, fie să-şi ceară scuze faţă de lotul de arbitri, faţă de oamenii din fotbalul judeţean, pentru că, până la momentul acesta, eu n-am auzit de nici o geantă cu bani în fotbalul judeţean!»B. Pană

2 Comments

  1. valea oltului

    Toti banii din fotbalul judetean din ultimii 5 ani sunt mai putiti decat castiga Rafini intr-un an din afaceri. Asta nu trebuie sa-i dea dreptul sa jigneasaca oamenii de fotbal din Teleorman. Brosacre, cand zici geanta, pai e mare vere, de unde ? Nu am auzit de arbitri din judet cu vile si masini luxoase. Il sustinem pe Prodan, este un om corect si conduce asa cum trebuie.

  2. observator

    Nu d-le Prodan pariul tebuia pus altfel,daca acest domn Rafini face dovada respectiva trebuia sa spui ca iti dai tu demisia,nu ca vei cere pedepsirea vinovatilor!Vinovatul principal esti tu, care de cand te-ai popotonat in scaunul ala ai acceptat asa ceva.Dovezi,cauta in arhivele ziarului si vezi ca la fiecare bilant sau cu alte ocazii ai recunoscut ca se mai intampla asa ceva dar ca nu este nimeni perfect si pentru anumite interese s-a trecut cu vederea! Asa ca lasa-ne odata sau taci dracului din gura si nu mai fa pe tine ca miroase!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.