Sport

Vali Bădoi, mândru de performanţa reuşită cu Sporting Turnu Măgurele – “A fost greu, dar am reuşit promovarea!”

Vali BadoiUnul din cele mai importante rezultate din fotbalul judeţean teleormănean în ultimul an este victoria reuşită de Sporting Turnu Măgurele în barajul pentru promovarea în Liga a 3-a, contra echipei AS Milcov, campioana judeţului Olt. După ce a câştigat ambele manşe cu scorul general 5-1 (2-0 pe teren propriu, 3-1 în deplasare), echipa din Turnu Măgurele şi-a confirmat superioritatea în faţa adversarului şi a reuşit, la nici un an de la înfiinţare, promovarea la nivel divizionar. Această performanţă vine să completeze un sezon la nivel judeţean aproape perfect, în care turnenii n-au lăsat nici o şansă adversarilor, câştigând campionatul fără înfrângere şi cu doar două remize înregistrate în 22 de jocuri.

Despre meciul de la Slatina, de sâmbăta trecută, în urma căruia Sporting Turnu Măgurele şi-a asigurat promovarea în Liga a 3-a, antrenorul-jucător Vali Bădoi s-a arătat mulţumit de evoluţia jucătorilor, de prestaţia echipei sale, pe care a organizat-o bine din teren, a mobilizat-o şi în final a reuşit o victorie şi o promovare meritorie. Iată declaraţia de după promovare a lui Vali Bădoi, cel care a pregătit jocurile din postură de antrenor, dar a jucat efectiv în teren toate minutele din barajul pentru promovarea contra echipei din judeţul Olt:

“Ce să spun despre joc, a fost un joc pe care l-am controlat de la un capăt la altul, am reuşit să dăm gol destul repede şi am rezolvat jocul jocul până la pauză. Ce pot să zic, consider că a fost un joc bun, am avut tot ce înseamnă atitudine, dăruire, organizare, tot, nu le-am dat nici o şansă, iar gazdele n-au avut nici cea mai mică iluzie că pot să întoarcă rezultatul… Eo bucurie mare pentru mine, pentru că m-am întors acasă şi am promovat din primul an, mai ales că a fost foarte greu la început, ştiţi bine cum era acum un an, când nu era nimic la Turnu Măgurele, nu existau tricouri, echipament, mingii, am luat-o uşor şi am ajuns aici. E o performanţă şi pentru mine, atât ca jucător, pentru că este prima promovare cu Turnu Măgurele, cât şi ca antrenor, chiar dacă este vorba de promovarea în Liga a 3-a, este o performanţă, sunt la început de drum şi fiecare rezultat îl apreciez ca atare!” – Valentin Bădoi, antrenor-jucător Sporting Turnu Măgurele.

La finalul meciului de sâmbătă, de la Slatina, dar şi în momentul revenirii acasă, la Turnu Măgurele, jucătorii turneni alături de antrenorul Vali Bădoi au desfăcut şampania calificării, iar sărbătoarea s-a întins târziu în noaptea de sâmbătă spre duminică. După care, jucătorii de la Sporting Turnu au mers acasă, pentru o scurtă şi bine-meritată vacanţă, dată de conducerea clubului. “Acum urmează vacanţa, până pe 10 iulie toată lumea are dreptul să se distreze!”, a spus Vali Bădoi, cel care se simte un jucător împlinit şi un antrenor care confirmă încă de la început de carieră.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.