Social

Valeria Gherghe şi Eliza Sotirescu – două candidaturi pentru şefia ISJ Teleorman

isj-teleorman-sediuÎn perioada 11-20 martie 2015, la sediul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice se va desfăşura concursul de ocupare a funcţiilor de inspector şcolar general din toate inspectoratele şcolare din ţară.

Prof. Valeria Gherghe, cea care ocupă din mai 2012 postul de inspector şcolar general în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, prin detaşare în interesul învăţământului, a confirmat că va participa la concursul organizat de Ministerul Educaţiei pentru ocuparea acestor funcţii. Aceasta a precizat că, deşi îi place mai mult la catedră, doreşte să rămână la conducerea ISJ pentru a duce la bun sfârşit mai multe proiecte pe care le-a iniţiat. Valeria Gherghe consideră însă că nimeni nu ar trebui să rămână mai mult de patru ani în funcţia de inspector şcolar general.

O a doua candidatură pentru postul de inspector şcolar general este cea a prof. Eliza Sotirescu, care a mai ocupat funcţia de inspector general adjunct al ISJ Teleorman în perioada aprilie 2009 – septembrie 2009; a mai fost, de-a lungul timpului, metodist şi mentor în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman, în prezent profesor de informatică la Liceul Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria..

Dosarele de înscriere au putut fi depuse, în intervalul 18-23 februarie 2015, la sediile inspectoratelor şcolare pentru ale căror funcţie de conducere de candidează, iar probele vor avea loc la sediul MECS. Concursul se desfăşoară în baza metodologiei de organizare şi desfăşurare a acestui tip de concurs, aprobată prin OMECTS nr. 5557/7 octombrie 2011, cu modificările şi completările ulterioare.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.