Eveniment

Valeria Gherghe rămâne la conducerea învăţământului teleormănean

Monica DUMITRESCU

Valeria Gherghe îşi va păstra postul de inspector şcolar general după ce la proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea acestei funcţii organizat vineri, 20 martie, a obţinut nota 7,40, suficientă pentru a rămâne în cursă. Pentru a fi declarată câştigătoare a concursului, Valeria Gherghe mai trebuie să treacă două probe, proba de evaluare a CV şi interviul, însă ce a fost mai greu a trecut. Contracandidata sa, Eliza Sotirescu, a ieşit din cursă, după ce la proba scrisă a obţinut o notă mult mai mică.

În aceste condiţii, indiferent de rezultatul final al concursului prof. Valeria Gherghe va rămâne pe postul de inspector şcolar general, funcţie pe care o ocupă din 2014. Dacă promovează concursul îşi va asigura rămânerea pe post pentru următorii patru ani, dacă nu, va rămâne pe post cel mai probabil până la organizarea unui nou concurs.

6 Comments

  1. Cei mai multi postaci comenteaza din ignoranță, neștiință sau prostie. Nu stiu domnul sau doamna Nimeni în ce categorie se încadrează.Probabil în categoria Nimeni.
    Daca sunteti deontologi de ce nu va sustineti afirmatiile cu numele real. Va ascundeți neputința, invidia și mai ales prostia lovind in oameni. E cel mai simplu. Asta fac mediocritaţile, că altceva nu pot.

  2. Madam Gherghe ar putea salva invatamantul teleormanean? Ma indoiesc, de 3 ani de cand este seful lui e pe locul 3 din coada la bacalaureat! In schimb, prin atitudinea de zbir, nimic nu misca fara stirea ei! Da’ cand fomeia lu’ domnu’ Putineanu, cel mai mare profesor din CJ Teleorman, bea cafeaua sau preia cadourile doamnei nu mai conteaza, sa fie bine pe lumea cealalta pentru educatia teleormaneana!

  3. observator

    Deontologii!Ce parere aveti e mana partidului sau este pe bune? Imi aminresc ca aveati temeri legat de aceasta chestiune!

  4. Imi pare sincer rau de Eliza Sotirescu . Stie sa comunice cu oamenii spre deosebire de aceasta Ana Pauker , care e dna Gherghe.

    • Nu stiu ce intelegeti voi prin comunicare…Se pare ca oamenii sunt obisnuiti ca cineva sa le zambeasca in fata sa ii aprobe si sa fie subiectivi. Daca aceasta Eliza Sotirescu era vreo capabila pentru aceasta functie sigur reusea sa obtina o nota macar de trecere. Treziti-va putin! Daca nu exista disciplina se duce de rapa tot. Sunt curios cat de capabili ar fi cei ce comenteaza doar de dragul de a comenta sa preia o asemenea responsabilitate sau orice responsabilitate. Un asemenea concurs e organizat la modul cel mai serios si mi se pare ca dubiile nu isi au rostul. Cat despre rezultatele la BAC principala problema nu se datoreaza liceelor ci elevilor care la varsta asta sunt mai ocupati de frecventarea cluburilor decat a cursurilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.