Politic

Valentin Boboc este tăcut

Ioan DUMITRESCU

Născut pe 24 martie 1966, la Alexandria, luna aceasta deputatul social-democrat Valentin Gabriel Boboc ar trebui să facă cinste de ziua sa. În 1990, după ce a devenit inginer, terminând Facultatea de Foraj şi Exploatarea Zăcămintelor, după care s-a angajat inginer la SC Edilul SA Alexandria, iar mai târziu a devenit directorul acelei societăţi. Valentin Boboc a mai fost director şi la Transloc Prest SA Alexandria, şi la SC Apa Serv SA tot din Alexandria. O perioadă de doi ani, Valentin Boboc a fost şi administratorul public al Primăriei Alexandria. Director de profesie, inginerul Valentin Boboc a devenit în 2012 deputat în Parlamentul României, de unde nimeni nu crede că se va întoarce, când îşi va termina mandatul, pe la vreo societate din jurul Primăriei Alexandria, nici în funcţia de director.

Deputatul Valentin Boboc este şi colecţionar de terenuri; are patru terenuri cu patru case în Alexandria, şi un teren şi o casă la Zărneşti, la fel cum are şi trei maşini. A avut şi pretenţii mai aristocratice deputatul; şi-a cumpărat un cal, pe care nu l-a ţinut mult, fiindcă animalul l-a muşcat pe deputat de mână, şi l-a vândut.

În schimb, în Camera Deputaţilor, Valentin Boboc nu s-a spetit cu munca. A avut o singură întrebare în Camera Inferioară a Parlamentului României, şi a luat o singură dată cuvântul, pe data de 20 decembrie 2012, când a depus jurământul; de atunci, în Cameră, Valentin Boboc este tăcut.

4 Comments

 1. observator

  Sa mori tu ca este adevarat? Daca taceai filozof ramaneai,sau replicile le da sotia,ca de, tu ai treaba la
  comisii!? Nu este nici o diferenta intre tine si ala parasutat de pe la Buzau pe unde a facut tac’su bani!Iti dau o veste proasta aflata de la unii colegi parlamentari: Nu veti scapa nici unul, de mana lunga a DNA-ului care ati dobandit averi din salarii de bugetari!

 2. Calul nu musca decat persoanele rele ,fara suflet.
  Terenuri si case le are mostenire de la activistul d partidului comunist care ii este si tata.
  A absolvit Facultatea de Foraj şi Exploatarea Zăcămintelor,dar nu a lucrat in domeniul nici o zi.
  Ce ai facut in viata ta Bobocelule…….

 3. Ar trebui să scoți virgula dintre subiect și predicat.

 4. Ceea ce puteți dumneavoastră urmări este activitatea in plen,dar activitatea unui parlamentar se desfășoară 10 la suta in plen si 90 la suta in comisii, iar ca o recunoaștere a activității mele de pana acum (cele mai multe prezente din tot grupul PSD) am fost ales ca vicepreședinte al comisiei romanilor de pretutindeni.Este ușor sa arunci cu noroi in munca unui om ,dar cel mai corect ar fi dacă ne-am informa mai mult si pe urma am scrie! Continui sa va Invit măcar o zi sa urmăriți activitatea parlamentarilor la fata locului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.