Eveniment

UPDATE: Autorul celor 7 tâlhării, împătimit al jocurilor de noroc, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Bărbatul care a fost reţinut de poliţişti ca fiind autorul celor 7 tâlhării  din Alexandria a fost arestat pentru 30 de zile.

Autorul celor 7 tâlhării este un tânăr de 28 de ani, din Alexandria, asta după ce 100 de suspecţi au fost anchetaţi şi zeci de percheziţii au fost făcute de poliţişti pentru identificarea acestuia.

Miercuri, 27 august, la sediul IPJ Teleorman, a avut loc o conferinţă de presă, la care au participat adjunctul şefului Poliţiei municipiului Alexandria, comisar Cătălin Ciurea şi Paul Manta, poliţist în cadrul Biroului de Investigaţii Criminale, conferinţă în care a fost precizat faptul că individual care a băgat spaima în vânzătoarele din oraş jefuind sub ameninţare magazinele din municipiu a fost prins şi tot miercuri a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Propunerea de arestare preventivă a fost adminsă, mai ales că bărbatul chiar şi-a exprimat dorinţa de a ajunge în arest, să poată scăpa de patima jocurilor de noroc.
Amintim că acesta recurgea la tâlhărie pentru a face rost de bani să joace la păcănele fiind un împătimit al jocurilor de noroc, tot el declarând anchetatorilor, atunci când a fost prins, că a avut chiar gânduri sinucigaşe din cauza viciului, jocurile de noroc tulburâdu-i chiar şi visele. De altfel, se pare, că atunci când a fost depistat la Sebeş bărbatul nu a opus nici un fel de rezistenţă, exprimându-şi dorinţa în acelaşi sens de a fi reţinut. Statul la răcoare este posibil să-l scape de viciu, ţinându-l departe de sălile de joc, însă cu siguraţă gratiile nu-l vor putea ţine departe de coşmarurile în care păcănelele nu-i dau pace.
Prejudiciul adus de acesta magazinelor jefuite se ridică în total la suma de 5.763 lei.(C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.