Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Unul dintre elevii implicaţi în agresarea unei profesoare de la Şcoala Poroschia, arestat pentru 30 de zile

Elevul de 16 ani, care apare în imaginile difuzate în presă drept cel mai agresiv, a fost reținut pentru 24 de ore miercuri, 6 decembrie, iar joi, 7 decembrie, pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile, potrivit reprezentanţilor IPJ Teleorman.

Elevul este urmărit penal pentru infracţiuni de lipsire de libertate în mod ilegal şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Ceilalţi doi elevi care şi-au agresat profesoara sunt cercetaţi pentru aceleaşi infracţiuni, însă împotriva lor nu a fost luată măsura preventivă, ei neavând vârsta prevăzută de lege pentru astfel de măsuri. (Violeta Mocanu)

6 Comments

 1. gogu says:

  Tigani jegosi, sa le turnam Ariel in cap cand vine ploaia.Antonescu ii urca in pom si ii punea sa crocaie ca cioara si trage in ei fara mila.

 2. jan says:

  S-au inmultit ciorile astea in judet ca iepurii. T-ai dracu cu integrarea voastra LA munca fir-ar mama vostra a dracului

 3. liviu says:

  Tiganul e animal de prada ,nu e om , nu le place munca nici da=i dracului,cum te-ai intors cum te-a plesnit.Cand ii aud pe astia cu reintegrarea romilor in societate……pai uite-i…

 4. ana says:

  De vina este legea invatamanului facuta de toti dementii care copiaza occidentul, fara sa gandeasca ca aici e Romania.Profesorul nu are nici o metoda de constrangere asupra eleveului decat sa-i scada media la purtare.Il dore-n fix pe ala.

 5. ion says:

  Sa-l duca dracului de cioroi imputit cu rasa lor nenorocita.

 6. dan says:

  Sa-l bage in puscarie sa nu isi mai bata joc de lume pe acest tigan imputit dac nu sa-i dea o amenda sa-l usture rau de tot la portofel sa-l invete minte

Leave a Comment

*

code