Politic

UNPR Teleorman susţine USD

Ioan DUMITRESCU

Liderul Uniunii Naţionale pentru Progresul României din judeţul Teleorman, profesorul de educaţie fizică şi sport, Constantin Filip, cel care a trebuit să părăsească preşedinţia organizaţiei judeţene a UNPR dintr-o pretinsă incompatibilitate, susţine astăzi că apariţia Uniunii Social Democrate, alianţă formată doar din trei partide, respectiv PSD, UNPR şi PC, fără PNL, este un lucru foarte bun. „E foarte bine! Dacă la nivel central s-a decis acest lucru este foarte bine. Unde-s mulţi (nr: PSD, UNPR, PC) puterea creşte. Dacă liberalii vroiau, veneau şi ei la noi. Varianta Ponta, Oprea, Constantin este o structură politică, o alianţă electorală, care nu este opozantă liberalilor. Trebuie înţeles faptul că liberalii nu au vrut să meargă alături de noi la europarlamentare; dar vor să îi sprijinim la prezidenţiale, fapt ce, deocamdată, se pare că se va şi întâmpla”.

De altfel, Constantin Filip este un soldat credincios şi devotat ordinelor primite de la centru, fapt ce nu trebuie blamat, ci apreciat.

One Comment

  1. Nu trebuie blamat,ci apreciat, mai ales in postura de pupimcurist!De 24 de ani face acelas lucru poate ii mai cade si lui cate un oscior de ros,ca la altceva nu mai poate spera.Cand UNPR-ul era in barca lui Basescu era nemaipomenit atunci,acum s-a sucit,acum cand cei de la centru au trecut in barca puterii, este nemaipomenit,ti se face si sila de asemenea specimene.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.