Politic

UNPR a fuzionat cu PP-DD. Liviu Neagu, secretar general adjunct al UNPR, după fuziune

După condamnarea preşedintelui fondator al PP-DD, Dan Diaconescu, apele s-au tulburat în PP-DD astfel că, rând pe rând, parlamentarii formaţiunii au părăsit barca şi s-au alăturat altor partide.

Despre o fuziune cu UNPR s-a discutat intens în ultima perioadă, mai ales în contextul în care vicepremierul Gabriel Oprea nu s-a dezis niciodată de uşurinţa cu care formaţiunea pe care o conduce deschide uşa noilor veniţi.

În acest sens, luni, 29 iunie, preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, şi preşedintele PP-DD, Simona Man, au anunţat absorbţia de către UNPR a PP-DD, o serie de lideri ai fostului PP-DD urmând să primească funcţii în conducerea UNPR.

La negocierile purtate cu Gabriel Oprea a fost prezent şi Liviu Neagu, secretar genetal al PP-DD.

Referitor la fuziunea cu UNPR, Liviu Neagu, preşedintele PP-DD Teleorman, a declarat: „Prin fuziunea cu UNPR se are în vedere reorganizarea PP-DD. Este vorba de o fuziune prin absorbţie şi, în ce priveşte conducerea la nivelul organizaţiilor judeţene, se va merge pe sistemul de copreşedinţi. În ce mă priveşte, voi ocupa funcţia de secretar general adjunct al UNPR la nivel naţional şi voi avea ca prioritate organizarea structurilor UNPR la nivel naţional”. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.