Sport

Unirea Petrolul Videle s-a calificat la faza de zonă

Campioana judeţeană din acest sezon al juniorilor A1 (juniorii Ligii a 4-a) a fost Unirea Petrolul Videle, echipă care a încheiat campionatul la 5 puncte distanţă de locul 2, ocupat de Metalul Peretu. Ca urmare a câştigării campionatului judeţean, echipa din Videle, pregătită de antrenorii Mihai Băjan şi Ilie Burcea, s-a calificat pentru faza interjudeţeană a campionatului naţional, programată la sfârşitul săptămânii trecute, în două manşe.
În faza interjudeţeană a campionatului naţional de juniori A1, echipa Unirea Petrolul Videle a întâlnit campioana judeţeană din Giurgiu, Petrolul Roata, în faţa căreia a obţinut două victorii, 2-0 pe teren propriu şi 4-2 în deplasare. După desemnarea echipelor calificate, acestea au fost repartizate în cele patru turnee zonale, echipa din Videle urmând să joace în turneul zonal de la Horezu, care va avea la start şase echipe, împărţite în două grupe; dintre acestea, una singură va merge mai departe, direct în semifinalele campionatului naţional, stabilite săptămâna viitoare.
Programul jocurilor în cadrul turneului de zonă (zona 2) pentru echipa din Videle, turneu programat la Horezu (VL), în perioada 19-22 iunie:
– (19 iunie, 18.45) Voinţa Crevedia (DB) – Unirea Petrolul Videle;
– (20 iunie, 18.45) Unirea Petrolul Videle – Flacăra Horezu (VL);
În cealaltă grupă sunt prezente echipele Olimpia Suseni (AG), Unirea Leamna (DJ) şi Unirea Mănpstire (CL).
Învingătoarele celor două grupe se vor întâlni în finala turneului, stabilită luni, 22 iunie, ora 9.30.
B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.