Sport

Unirea Brânceni continuă să facă valuri – Primarul a vrut să retragă echipa din campionat!

Despre jocul dintre Unirea Brânceni şi FCM Alexandria, încheiat cu 1-0 pentru gazde, s-a tot vorbit în ultimele zile. De fapt, dinainte de jocul de sâmbătă, se auzise un zvon care spunea că Unirea Brânceni nu vrea să se prezinte la joc, în semn de protest, fiindcă n-a putut să perfecteze câteva transferuri. Subiectul respectiv – nu intrăm în amănuntele acestuia, însă este vorba de patru jucători “găsiţi” de echipa din Brânceni, care nu au fost transferaţi, deoarece perioada de transferuri s-a încheiat anterior, iar cei patru jucători nu puteau semna înţelegeri cu o echipă  care are statut de “asociaţie sportivă”, iar aceştia au statut de fotbalişti profesionişti.

Că nu s-a materializat acel zvon s-a văzut ulterior – meciul cu FCM Alexandria s-a disputat, iar în final Unirea s-a impus, la limită. Dar subiectul a fost confirmat chiar de antrenorul echipei din Brânceni, Marian Botea, care a ţinut să precizeze: “Da, a fost o discuţie, iar domnul primar a vrut zis că vrea să retragă echipa din campionat. El era nemulţumit de situaţia în care se ajunsese, că nu puteam să legitimăm acei jucători, mai ales că aveam nevoie, noi neavând prea multe rezerve în echipă! Dar, încă de joi seara am vorbit cu domnul primar, am insistat să nu retragă echipa şi, drept dovadă, am jucat sâmbătă şi am câştigat”.

Tehnicianul echipei din Brânceni a ţinut să spună faptul că “aceste probleme, legate de regulament, nu le cunosc eu, însă este clar că noi avem nevoie de câţiva jucători, pentru că la Videle n-am avut decât o rezervă!”, însă discuţia se pare că este cu totul alta când vine vorba de speţa respectivă. “Cei din Brânceni vroiau să legitimeze jucători în afara perioadei de transferuri, dar şi în afara cadrului regulamentar. Or, noi încheiem transferurile în limitele regulamentului. Întrucât Unirea Brânceni nu are personalitate juridică, nu este club, acei jucători nu putea veni, ca profesionişti, la echipă, în afara cadrului legal!”, a fost explicaţia oferită de preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, referitoare la “cazul Brânceni”.

 

“Antrenorul FCM-ului să nu vorbească despre jocul nostru, i-am bătut tactic!”

După meciul disputat sâmbătă, în care s-a văzut că orgoliile erau foarte mari, antrenorul FCM-ului, Mircea Cristescu se declara nemulţumit de faptul că s-a pierdut jocul, dar a acuzat, voalat, modul în care a evoluat echipa din Brânceni. Ca o reacţie la declaraţiile antrenorului de la FCM Alexandria, Marian Botea, “principalul” de pe banca din Brânceni a ţinut să facă o declaraţie faţă de jocul respectiv, dar şi faţă de omologul de pe banca adversă de sâmbătă.

«Vreau să spun, în primul rând, faptul că noi n-am vorbit despre jocul FCM-ului, deci nu ştiu dacă ei pot să o facă despre jocul nostru. Noi facem pregătire, două antrenamente pe săptămână, avem un lot mai puţin nu foarte omogen, însă cred că, individual, avem o echipă care se poate ridica la nivelul multor competitoare. Dar, FCM-ul ce a arătat? Au jucat cu 11 jucători de Liga a 3-a, dar n-au arătat nimic, n-au fost cu nimic peste noi! Cum să spună că n-am avut decât două centrări, când noi am câştigat jocul, mai bine să vorbească despre echipa lor. Să nu mai arunce înspre jucători, că au retrogradat în ultimii ani… păi, este lotul lor, cu care s-a jucat şi în Liga a 3-a, dar pe care i-am contracarat şi i-am bătut! Asta este este problema, că noi suntem o echipă mică, dar avem jucători cu personalitate, fundaşii noştri au fost peste ai lor, Olteanu este peste Celic, iar în meciul de sâmbătă i-am bătut tactic!”

One Comment

  1. Am fost la meciul de sambata dintre Branceni si FCM si pot sa spun ca echipa din branceni a depasit la OR CE CAPITOL echipa fcm care nu a reusit sa faca nici macar o faza care sa poata iesi cu ceva in evidenta ….. Dar pe finalul jocului au incercat ceva cei de la echipa fcm prin executarea unor lovituri fixe dar care si acestea au fost fara nici o finalizare.!!! ANTRENORUL CELOR DE LA FCM ZIS CIUNGU POATE SA ISI FACA BAGAJELE ….AR FI MAI POTRIVIT PENTRU EL SA ANTRENEZE GRUPA DE JUNIORI… DEMISIAAAAA CIUNGULE NU MAI VORBI CA NU VREI PROMOVARE AI ADUS FAMILIA RADUCU SI BELEAUA CARE, CAND ALEARGA PARCA ZICI CA SE INOADA :))) RUSINE

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.