Eveniment

Un suspect, urmărit penal în cazul tânărului mort la Scurtu Mare

Monica DUMITRESCU

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman au început urmărirea penală a unuia dintre suspecţii în cazul privind decesul tânărului George Dinu din comuna Scurtu Mare. Cadavrul tânărului de numai 22 de ani a fost găsit îngheţat în dimineaţa de 14 februarie, pe un câmp din apropierea localităţii Drăceşti, la aproximativ 200 de metri de drumul comunal, după ce, cu câteva ore în urmă, tânărul avusese o altercaţie cu agenţii de pază de la firmă angajată să păzească instalaţiile petroliere din zonă.

Doi dintre agenţii de pază s-au aflat încă de la început în vizorul procurorilor pentru a li se stabili gradul de implicare.

“În cursul serii de luni, 16 februarie, în speţă s-a început urmărirea penală faţă de unul din suspecţi pentru infracţiunea de omor, urmând ca dincolo de probele testimoniale, respectiv declaraţii, să aşteptăm şi confirmarea probelor tehnico-ştiinţifice care în mod evident ne pot confirma motivul pentru care noi apreciem că acesta este suspect”, a declarat procurorul criminalist Traian Nedelcuţă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.