Eveniment

Un șofer s-a dat în spectacol, noaptea trecută, în Alexandria/ Reprezentația i-a fost întreruptă de oamenii legii

Locuitorii zonei 200 din Alexandria au avut parte, la miezul nopții trecute, de un „spectacol de excepție” oferit de un șofer bine dispus. Bărbatul s-a urcat, băut, la volanul mașinii și a început să-și etaleze aptitudinile de șofer printre mașinile parcate între blocuri. Și, ca să fie tacâmul complet pentru o așa oră târzie din noapte, n-a lipsit nici muzica dată la maxim.

După o repriză bună din „spectacolul” pe care oamenii care locuiesc în zonă l-au servit fără să vrea, la fața locului și-a făcut apariția și un echipaj de poliție. Locuitorii din zonă, spectatori la scena oferită de bărbat, povestesc cum acesta a încercat să fugă de oamenii legii, iar alte trei echipaje de poliție și-au făcut apariția în zonă. În cele din urmă, bărbatul a fost oprit de polițiști din plimbarea în viteză printre blocuri.

Potrivit IPJ Teleorman, miercuri noapte, un echipaj de poliție a depistat, în Alexandria, zona blocurilor 200, un bărbat de 49 de ani, din localitate, care emana halenă alcoolică. Oamenii legii l-au pus pe acesta să sufle în alcooltest pentru a-i stabili alcoolemia și, cum a refuzat, a fost transportat la spital pentru prelevarea de probe biologice. Bărbatul nu a fost de acord nici cu acest demers, astfel că în cazul său a fost întocmit un dosar penal pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, urmând a se propune soluție prin parchet. De asemenea, bărbatului i-a fost reținut permisul de conducere.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/cristi-barbu-secretar-general-adjunct-pnl-e-posibil-sa-transformam-fdi-intr-un-pndl-iii-proiectele-vor-fi-in-continuare-finantate/

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.