Politic

Un senator datornic şi fără gust artistic

Ioan DUMITRESCU

Senatorul Florinel Dumitrescu, cu nume de alint încă de la botez, a fost ales în colegiul uninominal 1 pe listele social-democraţilor. În Senat este vicepreşedinte al Comisiei pentru cercetarea abuzurilor, combaterea corupţiei şi petiţii; probabil ca să ştie cum să se ferească. Este membru supleant în adunarea parlamentară NATO.

De-a lungul a trei ani de când este senator, Florinel Dumitrescu şi-a pus semnătura pe 33 de iniţiative legislative, a făcut 7 declaraţii politice, a pus 11 întrebări şi a făcut 10 interpelări. Senatorul nu are terenuri, are o casă moştenită în Alexandria, de aproximativ 52 metri pătraţi, dar are o maşină bunicică, din 2007, un Land Rover. Probabil cu mai puţin gust artistic, senatorul Dumitrescu nu are bijuterii, obiecte de artă şi cult, sau colecţii de artă. Florinel Dumitrescu nu are bani la bănci, în schimb pare a fi înglodat în datorii. Are un împrumut pe perioada 2006-2016 de 8400 euro, alte două împrumuturi din 2008, scadente în 2018, unul de 17.000 lei, şi cel de-al doilea de 20.000 lei. În 2013 a mai făcut un împrumut de 37.412 lei, cu termen scadent în anul 2016.

Veniturile declarate ale senatorului Florinel Dumitrescu se rezumă la indemnizaţia de parlamentar, de 60.372 lei, şi la ce aduce şi soţia sa în casă, 7.822 lei pe an, doamna fiind referent.

Întrebarea este cum va mai reuşi senatorul să-şi achite ratele în momentul în care i se va termina mandatul. Probabil că mizează pe pensia de parlamentar, pentru că un lucru este cert… un al doilea mandat nu va mai prinde

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.