Eveniment

Un poliţist a sesizat DGA despre faptul că i s-a oferit mită – Banii erau “camuflaţi” într-un buchet de flori

floriUn ofițer de poliție din cadrul I.P.J. Teleorman a sesizat, la data de 08 martie 2015, Direcţia Generală Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie Teleorman despre faptul că o persoană i-a dat un buchet de flori ce conținea suma de 1.000 lei, promiţându-i alţi 2.000 lei dacă intervine pentru a nu fi luate împotriva sa măsurile legale ce se impuneau, respectiv cercetarea într-un dosar penal.

Ca urmare a celor relatate de poliţişt, la câteva zile de la sesizare, mai exact pe data de 11 martie, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman împreună cu ofiţerii de poliţie judiciară ai Serviciului Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Teleorman delegaţi în cauză, au organizat şi realizat o acţiune de prindere în flagrant a respectivei persoane în timp ce i-a dat ofițerului suma de 200 lei și 50 de euro în scopul mai sus menţionat.

Persoana a fost reţinută pentru 24 de ore, în cauză fiind dispusă începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. De altfel, a doua zi după flagrant, pe 12 martie 2015, Tribunalul Teleorman a admis propunerea parchetului de arestare preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile, acesta aflându-se în prezent în Centrul de Reținere si Arestare Preventivă al I.P.J. Teleorman. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.