Eveniment

Un ofițer de serviciu al IPJ Teleorman, depistat cu COVID-19, a trimis în izolare șefii a trei dintre instituțiile-cheie din județ

Autoritățile județene au primit, cu puțin timp în urmă, vestea că ofițerul de serviciu al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman a ieșit pozitiv la testul privind infecția cu coronavirus. Se pare că soția acestuia este una dintre asistentele infectate cu SARS-CoV-2.

După confirmarea infectării angajatului IPJ Teleorman, toată conducerea instituției intră în izolare. Tot în izolare intră și conducerea Inspectoratului pentru Situații de Urgență și Direcției de Sănătate Publică. De asemenea, vizat de măsură este și secretarul general adjunct al Guvernului Cristi Barbu.

Se pare că toți cei enumerați au fost deja testați, iar rezultatele urmează să sosească în scurt timp. În cazul în care vreunul dintre rezultate este pozitiv,o parte dintre membrii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență vor intra în izolare. La fel și cel puțin jumătate dintre ofițerii IPJ Teleorman.

Potrivit unor surse, șefii instituțiilor vizate de izolare au fost văzuți deja în parcarea unuia dintre hotelurile din oraș, unde își vor petrece perioada de izolare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.