Sport

Un nou început – Sporting Roşiorii de Vede s-a reunit pentru noul sezon

Cu gânduri noi, la un nou început, aşa se poate spune că s-ar sintetiza prima întâlnire a lotului echipei Sporting Roşiorii de Vede, la reunirea de marţi, 15 iulie, de la stadionul Municipal. Au fost 17 jucători prezenţi la reunire, între care s-au numărat o parte din cei care au jucat la barajul de pe 21 iunie, dar şi doi-trei jucători veniţi pentru a semna cu Sporting. Primul antrenament, care a fost o mişcare uşoară, a fost condus de antrenorul Cristi Negru, cel care nu ştie, deocamdată, cu care jucători va aborda noul sezon competiţional. Mai mult, este aproape sigur că în lotul roşiorean nu se vor regăsi câţiva jucători din cei care au jucat în sezonul precedent. Unul din aceştia, căpitanul de la baraj, Laurenţiu Lăcovişte, se pare că va renunţa să joace pentru Sporting în Liga a 3-a, urmând să se ocupe de p grupă de juniori de la club (probabil va continua să joace la nivel de amatori). Alţi doi jucători – Ciubuc şi Vişan, au fost lăsaţi să-şi rezolve problemele personale legate de eventualele transferuri (la Baloteşti, respectiv Juventus Bucureşti), însă lotul este departe de a fi finalizat. “Suntem în tratative cu mai mulţi jucători, pentru a-i legitima, însă nu pot să vă spun, la acest moment, despre cine este vorba. Vom face acest lucru după ce vom avea o certitudine, însă pot să spun că avem o listă de jucători pe care antrenorul Cristi Negru a prezentat-o şi pe care încercăm să-i aducem”, a spus acum două zile preşedintele clubului roşiorean, Gabriel Vlădulescu.

 

Cristi Negru are doi secunzi

Noutatea pentru următorul sezon al Ligii a 3-a, la nivelul băncii tehnice roşiorene, este legată de schimbarea antrenorului secund. Astfel, principalul Cristi Negru va colabora cu doi din jucătorii din lot, Mitică Moşteanu şi Costel Bârsan, cei mai vârstnici componenţi ai echipei. Fostul secund, Iulian Petre, va face parte din oamenii de la stadionul local, astfel că banca tehnică roşioreană va fi una foarte tânără pentru următorul sezon.

 

Nu se va schimba denumirea echipei

Anunţata schimbare de denumire a echipei Sporting Roşiorii de Vede în Rova, pe care s-a tot discutat în ultimul timp, se pare că nu se va face curând. Întrucât clubul s-a afiliat şi s-a înscris la FRF sub denumirea Sporting, iar documentele legale nu s-au finalizat pentru schimbul de denumire în Rova, echipa va continua întreg sezonul sub această titulatură. Conform regulamentelor în vigoare, schimbarea denumirii, a sediului şi alte aspecte legate strict de situaţia cluburilor, se fac între două ediţii de campionat, înainte de finalizarea înscrierilor, astfel că schimbarea denumirii echipei nu se mai poate face după data de 15 iulie.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.