Eveniment

Un minor a vrut să fure o maşină, a lovit alta, a fugit de la locul faptei şi… a fost prins

Poliţiştii din municipiul Alexandria au fost sesizaţi prin 112 de către un bărbat cu privire la faptul că o persoana necunoscută încearcă să fure un autoturism de pe str. Bucureşti din localitate.

Poliţiştii s-au deplasat cu celeritate la faţa locului unde au constatat că pe strada Bucureşti din Alexandria sunt două autoturisme avariate.

În urma cercetărilor, s-a constatat că un minor în vârstă de 16 ani din municipiul Alexandria ar fi pătruns în interiorul unui autoturism ale cărui portiere erau închise, dar neasigurate şi, folosind cheia de contact aflată în habitaclu, a pornit motorul.

Imediat, încercând să plece cu autoturismul, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a pătruns pe contrasens unde a lovit un autoturism, după care a fugit de la locul faptei fiind identificat în scurt timp de poliţiştii alexăndreni.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de furt în scop de folosinţă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi distrugere, urmând a se propune soluţie legală prin parchet.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.