Eveniment

Un magazin de la Vităneşti a fost spart

Poliţiştii din cadrul postului de Poliţie Vităneşti au fost anunţaţi, la finele săptămânii, că pe raza localităţii Vităneşti a avut loc o tâlhărie. Poliţia a fost sesizată prin 112, de un bărbat din Alexandria, cu privire la faptul că la un magazin alimentar din comună s-a petrecut o tâlhărie.

Potrivit IPJ Teleorman, sesizarea a fost făcută prin apelul de urgenţă 112, cu privire la comiterea, pe DJ 506, în comuna Vităneşti, a unei infracţiuni de furt de ţigări şi bani de la un magazin alimentar situat în localitatea amintită, pe partea dreaptă a carosabilului, în direcţia de mers Vităneşti – Purani.

Imediat după primirea sesizării, a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru verificarea aspectelor semnalate.

Din primele cercetări a reieşit faptul că poarta de acces în curtea unde era situat magazinul a fost forţată, ca de altfel şi gratiile cu care era prevăzut magazinul şi uşa de acces din termopan, cu o rangă. Din magazin se reclamă că au fost sustrase 50 de pachete de ţigări de mai multe mărci şi 50 de lei în diferite bancnote. În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi pentru identificarea şi depistarea autorului şi tragerea acestuia la răspundere penală. De precizat că magazinul nu avea nici alarmă şi nici nu era prevăzut cu cameră video.

De asemenea, tot în acest week-end, se pare, a mai avut loc o tâlhărie, în comuna Nanov, unde, tot prin forţare, s-a pătruns în incinta unui magazin de unde au fost sustrase mai multe bunuri şi bani, iar la un al doilea magazin, tot în Nanov, s-a forţat uşa de acces. Acesta din urmă nu a fost spart, dar camera de supraveghere cu care era dotat a surprins, potrivit celor care au văzut imaginile, un grup de vreo patru persoane care au forţat şi au încercat să intre în magazin. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.