Eveniment

Un bătrân din Roșiori s-a ales cu dosar penal după ce a încălcat ordinul de protecție

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din Roșiori de Vede, s-a ales cu dosar penal după ce a încălcat ordinul de protecție emis de instanța de judecată.

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede au intervenit, miercuri, în sprijinul unei femei, în vârstă de 62 de ani, din localitate, care a reclamat că soțul ei a încălcat ordinul de protecție emis de Judecătoria Roșiori de Vede în luna mai, pe o perioadă de șase luni, transmite Poliția Teleorman.

Potrivit sursei citate, bărbatul ar fi pătruns în curtea locuinței soției sale și i-ar fi adresat acesteia amenințări cu acte de violență.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție, urmând a fi propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede la finalizarea cercetărilor.

De asemenea, tot miercuri, polițiștii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Dobrotești au intervenit în sprijinul unei femei în vârstă de 41 de ani, din comuna Vârtoape, care a reclamat că a fost agresată de soțul său, în timp ce se aflau la domiciliu.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani ar fi devenit violent fără motiv, i-ar fi adresat cuvinte jignitoare soției, totodată distrugând mai multe bunuri, precum și geamurile ferestrelor locuinței.

A fost completat chestionarul de evaluare a riscului și a fost emis ordin de protecție provizoriu de către polițiști, fiind totodată întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.