Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Un bătrân din Licuriciu și-a pierdut viața într-un incendiu

Un bătrân în vârstă de 82 de ani şi-a pierdut viaţa în urma unui incendiu izbucnit la locuinţa sa din Licuriciu, în dimineaţa zilei de luni, 4 decembrie, informează ISU “A.D. Ghica”.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului Alexandria au fost solicitați, pe numărul unic de urgență 112, să intervină pentru stingerea incendiului izbucnit la locuința din localitatea Licuriciu.

La fața locului s-au deplasat un echipaj de stingere, cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, și un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă, cu o ambulanță.

În incendiu au fost distruse de flăcări mai multe materiale textile, un pat, o ușă și o masă din lemn, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 1.500 de lei.

Pentru bătrânul în vârstă de 82 de ani nu s-a mai putut face nimic, cel mai probabil în cazul acestuia decesul survenind în urma intoxicării cu monoxid de carbon, potrivit purtătoruluid e cuvânt al ISU “A.D. Ghica”, mr. Gelu Dragomir.

Din primele cercetări efectuate la fața locului pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că evenimentul s-a produs de la jarul căzut din sobă pe materialele combustibile din apropiere. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

*

code