Eveniment

Un bărbat cu probleme psihice a dat foc casei în care locuia

Duminică seara, la ora 21.04, pe numărul unic de urgență 112, o persoană a solicitat intervenția pompierilor militari din cadrul Detașamentului Zimnicea pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuința Florei P., din comuna Izvoarele.

Sosiți la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă, pompierii militari zimniceni au constatat că incendiul se manifesta violent la întreaga locuință, existând posibilitatea propagării flăcărilor la anexele din imediata apropiere.

Incendiul a fost localizat și lichidat în stadiul în care a fost găsit, după aproximativ trei ore de intervenție, valoarea bunurilor salvate ridicându-se la suma de 15000 de lei.

Au ars ori au fost distruse de foc acoperișul locuinței, pe o suprafață de cca. 200 mp și bunurile materiale din patru camere de locuit, valoarea acestora fiind apreciată la suma de 35000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu a reieșit faptul că focul a fost pus intenționat de către Nicolae D., fiul proprietarei, care se pare că avea probleme psihice. Din fericire, la acest eveniment nu s-au înregistrat victime. Cazul a fost preluat de către poliție.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.