Un amendament al PNL, pentru realizarea unei hale în târgul de la Piatra, respins în Consiliul Local/ Eugen Pîrvulescu: “Poate că la mijloc sunt alte interese, mai presus de cele ale cetăţenilor care i-au ales în funcţii”

“Locuitorii comunei Piatra ar fi putut beneficia de un târg modern, cu o hală pentru brânzeturi şi produse lactate, investiţe necesară pentru producătorii care au ajuns să-şi vândă produsele sub cerul liber, în ploaie, zăpadă sau vânt, dar PSD nu înţelege acest lucru, aşa că amendamentul depus de colegii mei a fost respins, cu susţinerea consilierului local al PMP, care susţinuse iniţial investiţia”, a declarat senatorul PNL Eugen Pîrvulescu, referitor la decizia Consiliului Local al Comunei Piatra de a respinge un amendament prin care era prevăzută realizarea unei hale pentru brânzeturi şi produse lactate în târgul din comuna Piatra.

Concret, potrivit senatorului PNL, înainte de adoptarea bugetului pe anul 2018, Costel Strîmbu, consilier local din partea PNL şi viceprimar al Comunei Piatra, susţinut de aleşii locali liberali ai PNL, precum şi de consilierul UNPR şi, iniţial, şi de cel al PMP, a depus un amendament la proiectul de buget, care avea ca obiect realizarea unei hale în târgul comunal, în care locuitorii comunei să-şi poată vinde, în condiţii omeneşti, produsele.

Dar, pentru că încurcate sunt iţele politicii, consilierul local al PMP şi-a schimbat poziţia şi a votat, în cele din urmă, în ton cu aleşii locali ai PSD, astfel că amendamentul liberalilor a picat, iar proiectul de buget a fost adoptat în forma iniţială, fără ivestiţia propusă de viceprimar.

“Consider că demersul primarului PSD şi al consilierilor săi este unul îndreptat împotriva locuitorilor comunei Piatra, pentru care era necesară realizarea unui târg decent, cu o hală modernă, în care să-şi poată vinde produsele în mod civilizat şi respectând normele necesare. De altfel, nu înţeleg nici decizia consilierului PMP de a vota împotriva proiectului pe care îl sprijinise iniţial. Poate că la mijloc sunt alte interese, care sunt mai presus de cele ale cetăţenilor care i-au ales în funcţii”, a mai precizat preşedintele PNL Teleorman. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Cocos says:

    Sau de ningel sau mega construct… tot ale lui Pirvulescu sunt.
    Las ca e in bani acum ca si-a vândut din propietati ca era in datorii … casa, terenuri si service auto toate adunate fac 1 milion de euro.

  2. Ion says:

    Hala trebuia construita de Pefin, firma lui Parvulescu 😀

Leave a Comment

*

code