Politic

Umaniștii teleormăneni își concretizează politica de alianțe

Pe o scenă politică ce, aparent, pare depășită în vizibilitate de criza sanitară provocată de coronavirus, lucrurile se mișcă și evoluează, mai bine pentru unii, mai rău pentru alții. În timp ce unele formațiuni politice teleormănene par să se axeze pe tehnica faultării oponentului, umaniștii conduși de Liviu Neagu merg pe varianta consolidării infrastructurii partidului și a alianțelor electorale.

Pe surse, aflăm că, deja, la Alexandria, secretarul general al PPU-sl, Liviu Neagu, a negociat bazele unei alianțe electorale cu Partidul Social Democrat, astfel încât să își poată atinge scopul anunțat cu câteva luni bune în urmă, un post de viceprimar în noua structură a administrației publice locale.

Până acum, umaniștii au anunțat o parte dintre candidații cu care vor intra în cursa electorală, începând cu Alexandru Ionescu, cel care va fi cap de listă la Consiliul local Alexandria, dar și mai multe nume pe care le-au lansat deja pentru alte localități din județ, ținta declarată de secretarul general Liviu Neagu fiind de a avea candidați pentru fiecare unitate administrativ-teritorială din Teleorman: “Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) este preocupat de acoperirea cu filiale a tuturor localităților, aceasta fiind misiunea d-nei Viorica Siteavu și a echipei cu care se deplasează zilnic în județ. Sunt deja 50 de filiale care vor avea candidați la alegerile din septembrie și până la data limită de depunere a candidaturilor ne dorim să avem liste depuse în toate localitățile”.

Să mai spunem că, la Alexandria, umanistul Alexandru Ionescu vizează funcția de viceprimar al municipiului, iar decizia de a intra în politică o argumentează prin dorința de contribui la dezvoltarea orașului cu experiența pe care a dobândit-o în mediul privat: “Am o viziune proprie despre cum ar trebui să se dezvolte orașul nostru și, în perioada următoare, voi începe să v-o prezint treptat. Proiectul meu politico-administrativ este unul pe termen lung și presupune ca, în prima etapă, să acced în Consiliul Local Alexandria și, implicit, în funcția de viceprimar, poziție care îmi va permite să mă implic 100% în viața administrativă a orașului.
Sunt un OM demn și curajos, obișnuit cu performanța, și nu m-aș fi implicat în acest proiect dacă nu aș fi crezut în el cu toată convingerea!

Eu și echipa mea vom face o campanie decentă, în care vom prezenta aspectele pe care le dorim îmbunătățite și investițiile pe care le considerăm utile pentru Alexandria și, sub nicio formă, nu vom critica greșelile/nerealizările pe care noi, neimplicându-ne până acum, credem că le-am identificat”.

One Comment

 1. Intrebare

  România a fost condamnată pentru prima dată de CJUE (Curtea de Justiție a Uniunii Europene) la plata unei sume de 3 milioane de euro, pentru netranspunerea în termen a unei directive europene importante: Directiva privind spălarea banilor – trebuia transpusă până la data de 26 iunie 2017.
  Cine răspunde, cine este responsabil, cum și de la cine se va recupera această sumă, sunt întrebări fără răspuns.
  Întrebarea mea: PPU-sl negociază alianțe, la alegerile locale cu PSD , după ce România a fost AMENDATĂ, iar cetățenii români sunt prejudiciați cu 3 milioane de euro?
  Concluzia: Noua forță politică a județului…este pe drum!
  Sloganul “Fericirea=bucuria de a fi propriul tău stăpîn” este o doctrina… și, atât!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.