Politic

Umaniștii teleormăneni, încă un pas spre locale

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) continuă lansarea candidaților pentru alegerile locale, fiind a treia formațiune politică din Teleorman, după PSD și PNL, care are ca țintă acoperirea tuturor localităților cu candidați pentru primării sau consilii locale.

La ședința de vineri, Liviu Neagu, secondat de Alexandru Ionescu, cel care deschide lista de consilieri locali în Alexandria, și de Viorica Siteavu, liderul județean cu care Neagu a mai colaborat, cu succes, de-a lungul timpului, au anunțat candidații pentru alte localități.

Astfel, după Bogdana (Viorica Siteavu), Ciuperceni (Camelia Paraschiv) și Lița (Lenuța Manea), PPU (social-liberal) își propune rezultate notabile și la Scrioaștea prin Mirela Chirca, la Nenciulești prin Ionel Nițu, la Mavrodin prin Marin Tăujan, în timp ce la Suhaia lista de consilieri va fi deschisă de Sanda Nădrag.

La ultimul sondaj de opinie, Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) a fost cotat cu 3%, dar cu șanse reale de a depăși pragul electoral, având în vedere acțiunile din ultima perioadă, precum și numele care se alătură atât la nivel national, cât și la nivel local.

“Ținta noastră, în județul Teleorman, este să obținem minim doi consilieri județeni cu care să putem spera la o funcție de vicepreședinte, trei consilieri locali în municipiul Alexandria, care ne vor oferi șanse foarte mari pentru una din cele două funcții de viceprimar, și cât mai mulți consilieri în celelalte localități, astfel încât votul politic final să plaseze Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) pe locul trei, după PSD și PNL. În ceea ce privește funcția de primar, cele mai mari șanse le avem la Pietroșani, unde Petrică Iordache este cel mai bine plasat candidat, dar mai sunt vizate alte trei localități, având în vedere seriozitatea și competența umaniștilor care își vor asuma candidatura”, a declarat Liviu Neagu, președintele filialei Teleorman și secretarul general la nivel național al PPU (social-liberal).

One Comment

  1. #candidatPPU

    Un pas mic pentru un om, un salt uriaş pentru Teleorman

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*

code

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.